Ruokapalveluprosessit (10op)
Opintojakson tunnus: MMPD2000
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 10 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
•Opiskelija ymmärtää keittiö- ja palvelutoiminnan prosessit ja osaa soveltaa niitä käytännön toimintaan liikeidealähtöisesti.
•Opiskelija ymmärtää liikeidealähtöisen keittiötilojen, -varusteiden ja tuotannon suunnittelun perusteet ja osaa soveltaa niitä käytäntöön.
Sisältö
•Keittiö – ja palveluprosessit
•Alan sovellusohjelmat ( Aromi, Anker,Autocad)
Esitietovaatimukset
•Opiskelija tuntee elintarvikkeiden koostumuksen ja hallitsee niiden käsittelyn ja käytön ruuanvalmistuksessa.
•Hän hallitsee perusruuanvalmistusmenetelmät ja ruokien esillepanon ja osaa soveltaa niitä palvelutuotantoon.
•Hän osaa työskennellä asiakaslähtöisesti, taloudellisesti, ergonomisesti ja hygieenisesti.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
•Tehtävien suorittaminen hyväksytysti
•Aktiivinen osallistuminen