Ravintolapalvelun estetiikka (3op)
Opintojakson tunnus: MMPR6210
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää ravitsemispalveluyrityksen liikeidean mukaisen estetiikan merkityksen palveluprosessin eri vaiheissa. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa erilaisia esteettisiä asiakastilaisuuksia
Sisältö
Estetiikka ruoka – ja ravintolapalveluissa, aistien merkitys, värit ja sommittelu asiakastilaisuuksissa
Esitietovaatimukset
Opiskelija osaa perustiedot ruoka- ja ravintolapalvelujen kokonaisuudesta. Hän tuntee eri liikeideoiden tarjoilujärjestelmät ja niihin liittyvät käsitteet sekä osaa työskennellä erilaisten palveluprosessien mukaan. Opiskelija tuntee vakioaterioiden, ruokalajien sekä elintarvikkeiden ryhmittelyn periaatteet.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Aktiivinen osallistuminen, harjoitustehtävien suorittaminen ja käytännön työtehtävät