Siirry suoraan sisältöön

Ravintolapalvelun estetiikka (3op)

Opintojakson tunnus: MMPR6210

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää ravitsemispalveluyrityksen liikeidean mukaisen estetiikan merkityksen palveluprosessin eri vaiheissa. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa erilaisia esteettisiä asiakastilaisuuksia

Sisältö

Estetiikka ruoka – ja ravintolapalveluissa, aistien merkitys, värit ja sommittelu asiakastilaisuuksissa

Esitietovaatimukset

Opiskelija osaa perustiedot ruoka- ja ravintolapalvelujen kokonaisuudesta. Hän tuntee eri liikeideoiden tarjoilujärjestelmät ja niihin liittyvät käsitteet sekä osaa työskennellä erilaisten palveluprosessien mukaan. Opiskelija tuntee vakioaterioiden, ruokalajien sekä elintarvikkeiden ryhmittelyn periaatteet.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Aktiivinen osallistuminen, harjoitustehtävien suorittaminen ja käytännön työtehtävät

Siirry alkuun