Siirry suoraan sisältöön

Kasvisruokavaliot (3op)

Opintojakson tunnus: MMPR6310

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija tietää vaihtoehtoravitsemuksen eri toteutustavat ja ravitsemukselliset reunaehdot. Hän tietää vaihtoehtoisten ruokavalioiden määritteet teoriassa ja käytännössä sekä osaa soveltaa
niitä koti-, ravintola- ja suurtalouskeittiöissä.

Sisältö

Ravitsemussuositukset, eri kasvisruokavaliot ja niiden toteutus, uudet ruoka-aineet, ruokalajit, ravintoainelaskelmat ja niiden arviointi ravitsemussuosituksiin.

Esitietovaatimukset

Opiskelija ymmärtää eri palveluyrityksen liikeideat ja osaa työskennellä niiden mukaisesti. Opiskelija osaa perustiedot ruoka- ja ravintolapalvelujen kokonaisuudesta. Hän tuntee eri liikeideoiden tarjoilujärjestelmät ja niihin liittyvät käsitteet sekä osaa työskennellä erilaisten palveluprosessien mukaisesti. Opiskelija osaa soveltaa tietojaan operatiivisessa toiminnassa.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Aktiivinen osallistuminen kontaktiopetukseen ja harjoituksiin, tehtävistön hyväksytty suorittaminen,

Siirry alkuun