Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu IV (10 op)

Toteutuksen tunnus: STTSW504-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.08.2020 - 30.08.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2020 - 31.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
8 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Hyvinvointiyksikkö
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 50
Koulutus
Toimintaterapeutti (AMK)
Opettajat
Miia Riihimäki
Jaana Ritsilä
Johanna Juola
Nina Lager
Miia Riihimäki
Liisa Mattila
Tanja Hilli-Harju
Vastuuopettaja
Tanja Hilli-Harju
Ryhmät
STT17SMK
Toimintaterapeutti, Kuopion ryhmä
STT17SM
Toimintaterapeutti
STT17S1
Toimintaterapeutti
Opintojakso
STTSW504

Oppimateriaalit

Harjoittelun sisältöalueeseen liittyvä materiaali.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Kansainvälisyys

Harjoittelu ulkomailla on mahdollinen. Myös harjoittelu kotimaassa yhdessä vaihto-opiskelijan työparina on mahdollinen.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Ohjattu harjoittelu toimintaterapeutin työympäristöissä, hankkeessa, projektissa tai yrittäjyyttä tukevassa harjoittelupaiksassa.

Virtuaaliosuus

2

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Ohjattu harjoittelu harjoittelupaikassa 165h
Kirjalliset ja virtuaaliset tehtävät 95h
Harjoitteluun liittyvät tapaamiset opettajan kanssa 10h
Opiskelijan kuormitus yhteensä 270h = 10 op.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hyväksytysti suoritettu harjoittelu edellyttää että opiskelija on osoittanut tunnistavansa toimintaan, toimintaterapiaan ja/tai toiminnan tieteeseen liittyviä tutkimustarpeita. Hän on etsinyt tietoa itsenäisesti, tarkastellut sitä kriittisesti ja analysoinut sekä soveltanut sitä oman toimintansa tueksi. Hän on näyttänyt työnsä perustan olevan ajantasaista ja asiakkaalle tarkoituksenmukaista.
Opiskelija on käyttää argumentaatiota vakuuttaakseen toiset toimintaterapiasta ja inhimillisen toiminnan merkityksestä. Hän on työskennellyt yhteistyössä yhteisöjen kanssa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi hyödyntäen siinä toimintaan osallistumista.
Opiskelija on arvioinut kriittisesti toimintaterapian käytäntöä varmistaen sen keskiössä olevan toiminnan ja toiminnallisuuden.
Opiskelija on perehtynyt, käyttänyt yhtä toimintaterapian arviointimenetelmää ja osannut tulkita siitä saatuja tuloksia.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytysti suoritettu harjoittelu edellyttää että opiskelija on osoittanut tunnistavansa toimintaan, toimintaterapiaan ja/tai toiminnan tieteeseen liittyviä tutkimustarpeita. Hän on etsinyt tietoa itsenäisesti, tarkastellut sitä kriittisesti ja analysoinut sekä soveltanut sitä oman toimintansa tueksi. Hän on näyttänyt työnsä perustan olevan ajantasaista ja asiakkaalle tarkoituksenmukaista. Opiskelija on käyttää argumentaatiota vakuuttaakseen toiset toimintaterapiasta ja inhimillisen toiminnan merkityksestä. Hän on työskennellyt yhteistyössä yhteisöjen kanssa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi hyödyntäen siinä toimintaan osallistumista. Opiskelija on arvioinut kriittisesti toimintaterapian käytäntöä varmistaen sen keskiössä olevan toiminnan ja toiminnallisuuden. Opiskelija on perehtynyt, käyttänyt yhtä toimintaterapian arviointimenetelmää ja osannut tulkita siitä saatuja tuloksia.

Opetuskieli

fi

Opetusmenetelmät

Ohjattu harjoittelu harjoittelupaikassa
Kirjalliset ja virtuaaliset tehtävät
Ohjaustapaamiset

Opintopistemäärä

10

Esitietovaatimukset

Harjoittelu III

Sisältö

-ohjattu harjoittelu toimintaterapeutin työympäristössä, hankkeessa, projektissa tai yrittäjämäisyyttä tukevassa harjoittelupaikassa
- harjoittelun sisältöalueeseen liittyvät kirjalliset- ja virtuaalitehtävät sekä ohjaustapaamiset

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa toimintaan, toimintaterapiaan ja/tai toiminnan tieteeseen liittyviä tutkimustarpeita. Hän etsii tietoa itsenäisesti, tarkastelee sitä kriittisesti ja analysoi sekä soveltaa sitä oman toimintansa tueksi varmistaen, että käytännön työn perusta on ajantasaista ja asiakkaalle tarkoituksenmukaista.
Opiskelija osaa vakuuttaa toiset toimintaterapiasta ja inhimillisen toiminnan merkityksestä käyttäen järkevää ja perustelevaa argumentaatiota. Hän työskentelee yhteistyössä yhteisöjen kanssa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi hyödyntäen toimintaan osallistumista.
Hän osaa arvioida kriittisesti toimintaterapian käytäntöä varmistaen sen keskiössä olevan toiminnan ja toiminnallisuuden.
Opiskelija perehtyy ja käyttää toimintaterapian arviointimenetelmiä ja osaa tulkita saatuja tuloksia.

Siirry alkuun