Skip to main content

Vastuullinen elintarvikelogistiikka (5 op)

Toteutuksen tunnus: TLBS2570-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.08.2021 - 05.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.08.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Teknologiayksikkö
Toimipiste
Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 10
Koulutus
Logistiikka, biotalous (AMK)
Opettajat
Risto Pakarinen
Vastuuopettaja
Risto Pakarinen
Ryhmät
TLB18SM
Logistiikan tutkinto-ohjelma, biotalous
Opintojakso
TLBS2570

Oppimateriaalit

Osia seuraavista avoimista verkkomateriaaleista:

- Dani, Samir. 2015. Food Supply Chain Management and Logistics - From Farm to Fork. Saatavana: https://app.knovel.com/web/toc.v/cid:kpFSCMLFF1/viewerType:toc/root_slug:food-supply-chain-management/url_slug:food-supply-chain-management?b-q=food%20logistics&sort_on=default&b-group- by=true&b-search-type=tech-reference&b-sort-on=default&scrollto=food%20logistics

- Ala-Harja, Helo, Virrankoski: Elintarvikealan ympäristötehokas logistiikkaketju. 2015.
Saatavilla: https://www.univaasa.fi/materiaali/pdf/isbn_978-952-476-610-4.pdf

- Maa- ja metsätalousministeriö (2018). Maa- ja metsätalousministeriön tulevaisuuskatsaus Kilpailuvalttina puhdas ruoka ja vastuullinen bio- ja kiertotalous . Valtioneuvoston julkaisusarja 18/2018.

- muu opintojakson alussa ilmoitettava kirjallisuus

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojakson arviointi on joko hyväksytty tai hylätty. Hyväksytty suoritus edellyttää opintojakson kaikkien tehtävien hyväksyntää ja palauttamista aikataulussa ja tentistä tulee saada vähintään 60 % maksimipistemäärästä. Opintojakson hyväksytysti suoritettuaan opiskelija osaa arvioida elintarvikelogistiikan vastuullisuutta useasta eri näkökulmasta.

Opetuskieli

fi

Opintopistemäärä

5

Esitietovaatimukset

TLK80Z Kuljetukset tai vastaava osaaminen

Sisältö

Keskeisiä sisältöalueita ovat: ympäristön huomioiminen elintarvikelogistiikassa, lämpötilasäädeltyjen kuljetusten olosuhdehallinta, tuoteturvallisuuden hallinta, kylmäolosuhteissa työskentely, eläinten hyvinvoinnin huomioiminen kuljetuksissa, elintarvikelogistiikan taloudellisuus.

Tavoitteet

Opiskelija osaa arvioida elintarvikelogistiikan vastuullisuutta useasta eri näkökulmasta.

Go back to top of page