Skip to main content

Kehittyvä asiantuntijuus (5cr)

Course unit code: SZ00BO83

General information


Credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Objective

Opiskelija osaa
• huomioida toiminnassaan ja kehittämistyössään sosiaali- ja terveysalan arvot ja eettiset periaatteet, palvelu- ja tietojärjestelmät, asiakasprosessit ja menetelmät
• hankkia, tuottaa, soveltaa, arvioida ja jakaa oman alansa tutkimustietoa ja ammattitaitoa
• käyttää tutkittua tietoa ja ennakoida siihen perustuen alansa tulevia muutostekijöitä
• toimia asiantuntijaverkostoissa ja hyödyntää niissä saamaansa tietoa
• tuottaa, testata ja/tai kehittää palvelumalleja, -tuotteita ja/tai menetelmiä valitsemassaan sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristössä
• kehittää omaa toimintaansa, organisointi- ja päätöksentekotaitojaan sekä kuvata ja arvioida niitä analyyttisesti
• toimia vastuullisesti, taloudellisesti ja riskit huomioiden

Content

Sosiaali- ja terveysalan tai sivistystoimen toimintaympäristössä toteutettava kehittämistyö, projekti tai harjoittelu opiskelijan kehitettävän osaamisalueen mukaan.

Qualifications

Opiskelijalla on perusosaaminen ammattinsa tiedoista, taidoista ja keskeisistä käsitteistä, menetelmistä ja niiden soveltamisesta.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty (S) Opiskelija
• kuvaa toimintansa ja kehittämistyönsä taustalla olevat sosiaali- ja terveysalan arvot ja eettiset periaatteet
• käyttää toiminnassaan ja kehittämistyössään alansa tietojärjestelmiä ja asiakastyön menetelmiä
• hankkii, tuottaa, soveltaa, arvioi ja jakaa alansa tutkimustietoa ja ammattitaitoa
• käyttää tutkittua tietoa ja ennakoi siihen perustuen alansa tulevia muutostekijöitä
• toimii asiantuntijaverkostoissa ja hyödyntää niissä saamaansa tietoa
• tuottaa, testaa tai kehittää palvelumalleja, -tuotteita tai menetelmiä valitsemassaan sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristössä
• kehittää omaa toimintaansa, organisointi- ja päätöksentekotaitojaan sekä kuvaa ja arvioi niitä analyyttisesti
• toimii asiakaslähtöisesti, vastuullisesti, taloudellisesti ja riskit huomioiden

Go back to top of page